perjantai 28. maaliskuuta 2014

Huonomuistisuuden huippu!

Minä nimittäin...

Sain tuossa vähän aikaa, siis vaivaiset 4,5 kuukautta sitten Kohta kotona -blogin ihanalta Neelalta haasteen... Tuolloin, marraskuun puolivälissä viime vuonna, Neela esitti kysymyksiä, joihin nyt aion vastata, vaikka olenkin ihan törkeän myöhässä vastaamisen kanssa. Tällaiselle viivytykselle ei ole selityksiä; kun en heti kirjoittanut haastetta muistiin postaussuunnitelmiini, se tietenkin unohtui. Ja unohtui. Ja unohtui. Ja unohtui. Kunnes vihdoin tällä viikolla pätkähti jostain taas päähäni. Pari iltaa mulla meni haastetta hakiessa, ja nyt siis vihdoin on vastausten vuoro.

Anteeksi Neela, että unohdin ja oon näin kauhean myöhässä!!! 

1. Ostatko mieluummin uutta vai kunnostatko vanhaa?

- Sekä että. Kovin mielelläni kunnostaisin vanhaakin, mutta aika usein tulee silti ostettua uutta. Arvostan kuitenkin historiaa, varsinkin huonekaluissa ja sisustuksessa. Etenkin arvostan sellaista vanhaa, joka kuvastaa jotenkin minun omia juuriani ja henkilökohtaista historiaani. 2. Kun ostoksia teet niin suuntaatko ennemmin kaupoille vai kirppareille?  

- Kaupoille suuntaan. Kirppareilta en juuri koskaan löydä mitään kivaa.

3. Mitä sisustusohjelmia seuraat telkkarista? 

- En aktiivisesti mitään. Katson niitä silloin tällöin, jos kohdille osuu. Tykkään enemmän katsoa yksittäisiä kuvia esim. blogeista, sillä haluan saada keskittyä yhteen kuvaan kerrallaan pitkään. Telkkarissa kuvat menevät ohi niin nopeasti, että en ehdi rekisteröidä kaikkia ihania yksityiskohtia. Noin kymmenen vuotta sitten tosin nauhoitin muutamia jaksoja Salkkareita ihan vain siksi, että sain sitten jälkeenpäin pysäytyskuvalla katsoa niiden kotien sisustusjuttuja pitkään ja hartaasti ;D 

4. Suolaista vai makeaa?

- Makeaa, tietty ;D5. Jos olisi pakko valita, pitäisitkö mieluummin blogia, jossa olisi pelkästään kuvia vai pelkästään tekstiä?

- Kamala kysymys!! En oikeasti haluaisi pitää kummankaanlaista blogia! Pelkästään tekstiin keskittyen musta tuntuu, että pitäisi käsitellä hieman isompia ja tärkeämpiä asioita kuin tämän blogin hömpänpömppä. Ja vaikka isoista ja tärkeistä asioista mielipiteitä omaankin, en usko että haluaisin niistä sentään blogia tehdä. Pelkästään kuviin keskittyvässä blogissa puolestaan niiden kuvien pitäisi olla oikeasti hyviä ja taidokkaita. Ja minun kuvaustaitoni, välineistöstä nyt puhumattakaan ei vain riitä sellaiseen. Vaikka kauhean mielelläni ottaisin paljon kuvia ja niitä julkaisisin, ei se paljon auta, jos kerran kahdessa vuodessa onnistuu nappaamaan niin kauniin kuvan, että melkein veret suonissa seisahtuu.7. Kulta vai hopea?

- Riippuu tilanteesta ;) Esim. kilpailuissa, joissa Suomi on edustettuna kulta, mutta koruissa ja sisustuksessa mulle mieluummin hopea. 

8. Mikä on parasta talvessa?

- Lumi ja kirpeät, aurinkoiset pakkaspäivät <39. Mikä on turhin ostoksesi minkä olet viimeisen puolen vuoden aikana tehnyt?

- Varmaan kaikki ne herkut ja makeat, joita olen ostellut. Kuten toi tänään ostettu Susu Minttu-pussi... Ostin myös pari kuukautta sitten kolme kappaletta liian pieniä alushousuja, kun halvalla sai. Älkää vaan kysykö miksi. Kai mä jotenkin kuvittelin, että edullisen hinnan vuoksi mahtuisin niihin paremmin... ;D 

10. Valitse tuolta yltä minulle esitetyistä kysymyksistä mieleisesi ja vastaa siihen. 

- Valitsen tämän, koska siihen on helppo vastata:

Oletko enemmän aamu- vai iltaihminen?
- Ehdottomasti ilta! Mä olen arkkiesimerkki illanvirkusta ja aamuntorkusta ;D Kun muita ihmisiä rupeaa yhdeksän jälkeen arki-iltaisin väsyttämään, mä vasta mietin, että mitä tekisin seuraavaksi. Ja aamulla (työaamuina) herätessä nukuttaisi aina vielä niin maan perhanasti, vaikka herätyskello soisi vasta kahdeksalta. 

11. Huomasitko että kysymys numero 6 puuttui kokonaan? ;)

- HAH!! En huomannut =D

Mitenkäs armaat lukijani, huomasitteko te, että kysymys numero 6 puuttui kokonaan??

Mulla on teoria tästä jujusta: veikkaan että suurin osa ihmisistä ei huomaisi tuollaista, sillä nopeasti lukiessa mieli keskittyy oleelliseen, jolloin pikkujutut jäävät herkästi noteeraamatta ;D

Ja jos ihanihanihan PAKKO olisi valita, niin pitäisin varmaan mieluummin tekstiblogia... 


Ihanaa ja keväistä viikonloppua kaikille!!! 
  
   

8 kommenttia:

 1. Tuo iltaruskokuva on ihan järisyttävä -mä tahdon sen, pliis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat sen, mammaseni! Voin laittaa sen sulle vaikka mailina :) Ja mä tahdon niitä upeita kuvia Lyystä sumuisen lammen rannalla!

   Poista
 2. Hauskoja vastauksia. Hymyssä suin taas luin ;)). Mä oon taas niiin aamuvirkku ettei mitää rajaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo, mä muistan joskus hämmästelleeni sun virkeystilaa aamuisin ;D

   Poista
 3. Kivoja vastauksia ja onhan nämä parempi tehdä myöhään kuin ei milloinkaan :)
  Enpä muuten huomannut kutosen puuttumista..
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus, oot niin hauska, ihania kuvia myös, kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tuiskuseni, kiva että tykkäsit <3 Ihanaa viikkoa!

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)