perjantai 21. maaliskuuta 2014

Monta pientä efelanttia

Tänä viikonloppuna alkaa kevät! Niin ne on jo lupailleet, moneltakin taholta :) Siihen minä haluan luottaa. Tämä taannoinen takatalvi oli jo aika tympivä ;)
Tänä aamuna vielä kun töihin lähdin, oli lunta joka paikassa. Nyt on enää pälviä jäljellä siellä täällä.

Musta tuntuu, että Suomen kevät on kuin ailahtelevainen teinityttö, joka tykkää nukkua aamulla pitkään: sitten kun se vihdoin herää, se hoksaa, että hitsi vieköön, kaikki kaverit on jo ulkona! Sitten se käy pikapesulla, vetää äkkiä ripsarit ripseen ja farkut jalkaan ja aloittaa loistonsa. Ja voi kuinka se sitten hehkuu ja loistaakin! Pakkohan se on kiriä nuo eurooppalaiset siskot kiinni... ;D

Suomen keväästä elefantteihin, eli efelantteihin, kuten mun kielelläni sanotaan, ei ole suoraa aasinsiltaa. 
Siirryn siis suoraan asiaan ;)

Siinä se on, helmikuussa Hyvinkäältä ostamani Finlaysonin Elefantti -tyynyliina. Tämä on siis ihan se normaalikokoinen tyynyliina, koska mä tykkään sohvalla löhöillessäni noista isoista (55 x 65) tyynyistä :)

Pyörittelin sitä aikani sinne sun tänne, kunnes päätin, että olkoon se nyt tässä... Mä olen tosi epävarma sisustussilmästäni tällaisen piensisustuksen suhteen, joten en nyt oikein tiedä, minkä kanssa tää olisi parhaimmillaan.


Mutta ei sen väliä! Tämä on tyynynpäällinen, jota olen jo pitkään katsonut "sillä silmällä", johon olen eri blogeissa törmännyt ja pikkuhiljaa ihastunut. Nyt noi efelantit marssii mun sohvalla ja se on ihanaa!


Mitäs tykkäätte efelanteista?
(Efelantti on vaan niin söötimpi sana kuin elefantti... ;D)

Oooooikeeeein keväistä viikonloppua kaikille!!


4 kommenttia:

 1. Tuota Elefantti-tyynyä olen itsekin harkinnut, sillä (afrikan)norsu on yksi lempieläimeni :). Sopii kyllä hyvin tuohon teidän sohvalle noiden seepra-kuosien viereen.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Voithan sä hankkia vaikka yhden tuollaisen tyynynpäällisen.Jos et sitten tykkääkään, niin vinkkaa mulle, mä ehkä voisin sulta ostaa sen <3

   Poista
 2. Ihana efelanttityyny! Kelpais kyllä meidänkin sohvalle..:)

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)