keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Käsilaukun kätköissä...

Olen toisinaan lukenut eri blogeista postauksia, joissa bloggaaja on esitellyt käsilaukkunsa ja sen sisällön. Yleensä niissä postauksissa käsilaukku oli jotain hienoa merkkiä ja sisältö siisti ja tavarat kauniita ja laadukkaita. Mä aina mietin, etten ikinä kehtaisi tehdä vastaavaa postausta omasta laukustani ;D

Nyt sain kuitenkin Maailman parhaan paikan Jossulta haasteen, jossa piti tehdä juuri se, mitä ajattelin etten ikinä kehtaisi tehdä! Joten ei tässä nyt auta itkut markkinoilla, Daran käsiväskykaaos tulee tässä :D

Käsilaukku itsessään on tällainen, pari vuotta sitten Prismasta ostettu olkalaukku. Maksoi muistaakseni n. 40€ ja merkistä ei ole hajuakaan. Vihreä lisko-heijastin on hankittu Faunatar-eläintarvikeliikkeestä. Omistan pari muutakin käsilaukkua, mutta vaihdan laukkua hyvin harnoin, ja tämä laukku on ollut käytössä melkein koko ajan siitä saakka, kun sen sain.

Sitten päästään siihen kaoottiseen osioon, eli laukun sisältöön. Ilmeisesti olen sotkenut laukkuani aika vähän sitten viime siivouksen, koska olin peräti yllättynyt siitä, miten vähän siellä lopulta roskaa ja ylimääräistä sälää olikaan.

Saanko esitellä: musta villamyssy, yksinäinen rannekoru, passi, pieni käsivoidetuubi, kynsiviila, purkkapussi, kasa rypistyneitä kuitteja ja lappusia, puhelin, lompakko, Marimekon Unikko-pussukka, jossa on sisällä lähinnä henkilökohtaiseen hygieniaan liittyviä tuotteita, avaimet, huulikiilto, huulirasva ja puuteri.

Ja tässä sisältö sitten, kun siivosin kaiken ylimääräisen ja asiaankuulumattoman tavaran pois:

Pipo, rannekoru, kuitit ja kynsiviila saivat lähteä, ja jäljelle jäivät vain nämä. Passinkin vielä voisin jättää lipaston laatikkoon, jos vaan saisin joskus aikaiseksi hommata henkilökortin, jota säilyttäisin tietty lompakossa. Huulikiiltoakaan en käytä joka päivä, joten senkin voisi varmaan jättää kotiin meikkipussiin... Laukku tosin on sen verran iso, että nuo mahtuvat sinne hyvin ja tarvittaessa saan sinne mahtumaan lisääkin tavaraa (kuten niitä pipoja ja kuittikasoja) ;D

Ja nyt ei tarvitsekaan kuin elää pari viikkoa ihan normaalisti, niin siisti laukun sisältö on muisto vain ja tuttu ja turvallinen kaaos vallannut sen :)

Ja muuten, seuraavien ihanien bloggaajien käsilaukut sisältöineen haluaisin kovasti päästä näkemään!

A White Dream Home
Sannika Sannikan sanat
Tsinnia Kivitalon arkea
Riituli H Moderni valkoinen koti

Kivaa iltaa kaikille!


11 kommenttia:

 1. Todella hauska postaus :) Käsilaukku pitäisikin siivota tasaisin väliajoin, sillä sinne tuppaa kertymään jos jonkinnäköistä roinaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Valkoinen Visio! Mulla tuppaa aina käsilaukun siivoaminen jäämään, ja sitten sieltä yleensä siivotessa löyttääkin vaikka mitä romua ;)

   Kiva kun eksyit blogiini!

   Poista
 2. Voi apua mikä haaste :D Täytyy kyllä toteuttaa tämä haaste heti lähipäivinä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah ;D Täytyihän mun laittaa vahinko kiertämään ;) Kiva kun toteutat haasteen!

   Poista
 3. itse oon miettinyt samaa, että omasta käsilaukusta ja sen sisällöstä ei ihan niin "kaunista" postausta saa kuin joillakin muilla :) mutta tämä oli kiva, tällainen tavallinen käsilaukun sisältö :) ihan kuin omani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut :) Nythän säkin voit vaikka tehdä postauksen samasta aiheesta ;)

   Poista
 4. Mua nauratti noi kuitit..multa löytyy niitä lompakosta joku sata...sit saa aina tyhjentää lompakko vähän väliä ;))

  Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu mulla ne alkaa siirtymään käsilaukun pohjalle aina siinä vaiheessa, kun lompakosta loppuu tila kesken ;D Ja tyhjennän lompakkoani ihan liian harvoin ;)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta :) Toteutan sen varmasti!

  VastaaPoista
 6. Voi minkä haasteen on Dara täällä antanut! :))
  Tämän voisin kyllä tehdä ja aloin nyt oikeen miettimään mitäs kaikkea siellä laukusta oikeen löytyykään :)

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)