keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Vai muka ADHD...

MAU MAU!!!

Se on kissaa ja tarkoittaa "Minä täällä moi!"
Täällä blogissaan mamma on sanonut mua ADHD:ksi ja minä en tajua miksi. Oikeasti olen nimeltäni Taavi ja olen Euroopan komein uros! Ainakin omasta mielestäni.

Mamma sanoo, että se nimi ADHD kuvaa mun luonnettani. Olen mukamas ylivilkas hullu höyrypää. Se on tietenkin pelkkää panettelua, oikeasti olen luonteeltani vain hyvin utelias ja ratkaisevalla tavalla aktiivinen. Rakastan leikkimistä ja mulla on sitä paitsi erinomainen mielikuvitus: leluiksi käy melkein mikä vain, vaikka lattialle tipahtanut roska. Ja näkyvien vihollisten puutteessa saalistan tehokkaasti myös näkymättömiä vihollisia! Varsinkin öisin pimeässä saalistus on erityisen hauskaa. Mamma sanoo että olen päivänukkuja ja yökukkuja, mutta se ei vissiin tiedä, että luonnossakin kissapedot saalistaa öisin. Yö on kissan parasta aikaa.


Kaikkein kivointa on olla mökillä! Siellä saa olla paljon ulkona ja varsinkin kesällä siellä on hirveästi kärpäsiä, perhosia, lintuja ja hiiriä, joita jahdata. Linnut ovat harmillisia kun ne lentää ja hiiretkin ovat aika heikkoa tekoa kyllä. Ei niitä tartte kuin pari kertaa turpaan mätkäistä ja ne heittää veivinsä! Tai sitten ne rupeaa leikkimään kuollutta ja vilistää karkuun kun hetkeksi silmä välttää. Mutta sittenpä ne voikin saalistaa uudestaan :)
Mamma marmattaa kun en syö niitä hiiriä. Siis anteeksi!?! Kuka hullu sitä nyt hyviä leikkikaluja syö, kun saa maittavaa ruokaa ilmankin??

Tykkään minä lekotellakin! Kesken touhujen on välillä levättävä, eihän sitä muuten jaksa! Yleensä kyllä lekotellessanikin pidän vähintään toisen korvan auki siltä varalta, että jotain kiintoisaa tapahtuu jossain. En halua menettää yhtäkään maailman ihmeellisistä tapahtumista ja pyrin olemaan mahdollisimman nopeasti paikalla siellä, missä jotain tapahtuu! Näissä kuvissa meneillään on lekotteluhetki Mutsilan terassilla keskellä kulkuväylää. Paikka on oivallinen sikäli, että siinä saa olla (melkein) rauhassa ja pysyä silti ajan hermossa kiinni :)

Kotona kaikkein paras paikka on ehdottomasti sohva! Siinä mahtuu oikaisemaan jäsenensä ja vaikka nukahtamaan ihan kunnolla. Ja se on niin iso, että sekaan sopii kyllä muitakin, kunhan vaan eivät mun unia häiritse!

MAU MAU!
Se on kissaa ja tarkoittaa "heippa!"
Terveiset vaan kaikille karvaisille kavereille ja tietenkin kaikille meidän karvaisten kavereille! :D

T: Taavi
14 kommenttia:

 1. Aivan upee kolli! Rapsutuksia Taaville :)
  Meidän Nahkis tai Luikero näyttäis Taavin rinnalla varmaan melko rimpulalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Punainen! Taavi sai rapsutukset ja heräsi "päiväunilta" siihen ;) Teidän Nahkis ja Luikero on suloisia <3

   Poista
 2. Terveiset täältä Taaville! ;) Komia poika!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa iso ja komea poika tämä Taavi <3
  Äidilläni on pieni ja siro punainen ylpeä kisu, hän on erittäin oman arvonsa tunteva lady :)Mäkin haluaisin kissan, mutta olen kamalan allerginen ja olenkin miettinyt että sopisiko karvaton kissa mulle, vaikka sekin rotu saattaa allergisoida.
  Kivaa torjantaita, huomenna on perjantai !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taavi on kyllä iso ja muhkea tapaus ;D Ja se kiittää kehuista kovasti! En osaa yhtään sanoa olisiko sellainen karvaton Sfinx yhtään vähemmän allergisoiva kuin normikissakaan. Itse en kyllä uskalla suositella minkäänlaisen kissan hankkimista jos kovin allerginen niille on :(

   Rapsutukset sille sun äitisi ladylle :)

   Poista
 4. Taavi on kyllä upea ilmestys, siitä ei pääse mihkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irinaiseni! Kuten yleensä, sinä ja Taavi olette taas ihan samaa mieltä, HAH :D

   Poista
 5. Taavi on niiiin söpöläinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, ja määkiväinen myös ;D Se laittaa sulle bäät kiitokseksi kehuistasi!

   Poista
 6. Kyllä se on karvanen :)) Taavilakinon elämä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, karvaa ainakin löytyy enemmän kuin kotitarpeiksi ;) Varsinkin talvella sillä on erityisen muhkea turkki. Ja mitä sen elämään tulee, niin sellainen sillä tosiaan on, ja ihan omat kujeensa ;D

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)