keskiviikko 18. syyskuuta 2013

10 kuvaa kesään - syyskuu 2013

Sateinen keskiviikkopäivä, ja ilmassa niin selvä syksyn tunnelma, että pakko se on myöntää: kesä on ohitse. Snifts... Tähän hetkeen sopii kuin nakutettu White & Fresh blogin Irinalta saamani haaste, jossa aletaan jo odottelemaan seuraavaa kesää! Idea on ottaa joka kuukausi valokuva samasta paikasta ulkona ja täten havainnollistaa vuodenaikojen vaihtelu sitä mukaa kunnes haasteen päätyttyä haistellaan jo uutta kesää :)

Tämä sama haaste kiersi blogeissa jo viime vuonnakin ja jo silloin muiden postauksia lukiessani mietin, että jos mulla on joskus oma blogi, teen sinne jonkun tämäntyyppisen kuvasarjan. Tämän vuoden kierrokselle starttipistoolin laukaisi LittleB Little big things -blogissaan. Olen sekä LittleB:lle että Irinalle kiitollinen ja tosi iloissani, että nyt kun mulla on oma blogi, pääsen tosiaan toteuttamaan tätä haastetta :)

Tässä vielä haasteen säännöt:

- Valitse yksi ikkuna kodistasi, josta kuvaat kuvasarjasi
- Valitse kuukauden päivä jolloin kuvaat

- Ota kuva samasta paikasta joka kuukausi, aina valitsemanasi päivänä ja julkaise

- Halutessasi voit julkaista aina kuvan yhteydessä myös kertyneistä kuvista kootun kollaasin joka kuukausi 

- Ja kappas vain, viimeisen kuvan aikoihin sinulla on kiva kuvasarja vuodenaikojen vaihtumisesta ja juhannuskin jo tekee tuloaan!

- Mukaan saa haastaa niin monta osallistujaa kuin tahtoo

- Little B:lle saa vinkata osallistumisestaan haasteeseen. Hänestä olisi mukava nähdä miltä teidän pihassa näyttää! :)Minä päätin heti tehdä itselleni yhden myönnytyksen näihin sääntöihin, ihan käytännön syistä. Koska talvikuukaudet ovat meillä Suomessa niin kovin pimeitä ja valoisaa aikaa päivisin on vain muutaman tunnin verran kaikkein pimeimpinä aikoina, en välttämättä ota kuvaa aina samana päivämääränä. En katso aiheelliseksi ruveta kuvaamaan sysipimeää pihamaata, joten jos olen töissä koko päivän valoisan ajan kyseisenä päivänä, otan kuvan lähimpänä mahdollisena päivänä, jolloin olen kotona kameraa heiluttelemassa päiväsaikaan. Mutta muutoin lähden mukaan haasteeseen ihan näillä puheilla ja tällä kuvalla, jonka otin eilen partsilta!


Kuva on siis otettu 17.9.2013, joten saman maiseman pariin palajan lokakuussa siinä suunnilleen 17. päivä :) Ja vähänkö muuten olenkin innoissani tästä haasteesta! Tämä on just se piristysruiske mitä olen nyt kaivannut :D Kiitos kaunis Irina!! <3

EDIT 19.9: En nyt haasta ketään erityisesti mukaan (koska unohdin eilen koko asian), mutta tarttukaa ihmeessä haasteeseen, jotka haluatte osallistua! Ja jos tulette mukaan, tulkaa toki mullekin kertomaan ;)

Kepeää keskiviikkoa kaikille! Ajatelkaa, enää kun huomisen jaksaa painaa, niin sitten on jo ihana perjantai! 

PS: Jos olette suunnitelleet hankkivanne jotain Tiimarista, niin pitäkää kiirettä! Tiimari on tänään hakeutunut konkurssiin ja myymälät ovat auki enää muutaman päivän!! 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288600568890.html
8 kommenttia:

 1. No mä vähän ajattelin, että saattaisit kaivata jonkinlaisia postausvinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein ajattelit :) Vitsit kuule, vasta tänään töissä mä lahopää muistin, että unohdin haastaa ketään mukaan tähänkin haasteeseen! Tarttee laittaa edittiä siitä ;)

   Poista
  2. Onneksi olkoon! :) Btw. oletko tulossa viikonloppuna messuille meitä moikkaamaan ja hakemaan inspiraatiota?

   Poista
  3. Valitettavasti en pääse (vieläkään) messuille :( Olisi kyllä ollut tosi kiva käydä siellä. Sulla sitten meneekin koko vkl aika tehokkaasti siellä :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos sulle LittleB, että pistit tämän uusintakierrokselle ja sitä kautta mäkin pääsin mukaan! Mielenkiinnolla jo odotan, millaisia muta-savi-mössöjä tuo meidän takapihan nurtsi loka- ja marraskuussa tarjoileekaan ;D

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)