sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kiitos!

Suunniteltua kosmetiikkapostausta saatte odotella huomiseen, sillä tämä on nyt tärkeämpää. Kosmetiikka on toki ihana asia, varsinkin silloin ku sitä kuluu loppuun, mutta vielä tärkeämpää on antaa kiitosta kun sille on aihetta. Ja nyt on.

Paljon kiitoksia teille kaikille viimeisen postauksen kommenttien johdosta <3 <3 <3
Teidän kommenttinne piristivät mua tosi paljon ja sain tieltä hirmuisesti motivaatiota lisää! Ihanaa ja helpottavaa tietää, että ette te mihkään häivy, vaikka aina ei postausta kuuluisikaan. Ihanaa tietää, ettei tästä tarvitse ottaa paineita! Ihanaa että olette olemassa ja ihanaa että olette niin herttaisia ja ymmärtäväisiä ihmisiä! Kiitos KIITOS kommenteistanne, kannustuksestanne ja kaikesta! Tippa linssissä lueskelin teidän ihania kommentteja ;)

Fiilikset ovat jo virkeämmät ja siihen vaikuttaa varmasti sekin, että koti on taas hieman siistimpi nyt kuin torstaina vielä oli. Perjantaina mun äitini osoitti jälleen kerran olevansa oikea pelastava enkeli ja valioyksilö kaikkien äitien joukossa <3 Hän tuli siivoamaan meille mun kanssani, ja heti on helpompi hengittää ja olla, kun koti on siistimpi :) Kiitos äiti, että autoit mua ja kiitos että olet sellainen kuin olet!! 

TULEVASTA IKKUNAREMONTISTA on sen verran lisäuutisia, että nyt ilmoitetun aikataulun mukaan sen pitäisi alkaa viikolla 39. Meidän rappu on ensimmäinen, jonka ne tekee, mutta ne aloittavat tuosta viereisestä linjastosta. Viikon 40 meidän poppoo suunnittelee viettävänsä mökillä, koska oletamme ja toivomme remppareiskojen puuhaavan juuri sillä viikolla tässä meidän kohdalla. Toivomme siis, että pääsemme tällä tavoin pois remontin jaloista ja saamme palata kotiin, jossa on uudenhohtavat ja VALKOISET ikkunapuitteet ja muutenkin kaikki kuten tällä vuosituhannella kuuluu olla! Ei enää kolmea ikkunalasia, eli kuutta pestävää pintaa joka ikisessa ikkunassa. Ei enää äärimmäisen typerästi ja epäkäytännöllisesti parvekkeen puolelle avautuvaa partsin ikkunaa. Ei enää kahta erillistä parvekkeen ovea, jotka rämähtävät kuin maanjäristys aina kun niitä avaa ja sulkee ja huojuvat, heiluvat, kitisevät, nitisevät, natisevat, vinkuvat ja hinkuvat tuulen mukana auki ollessaan. Eikä enää tummanruskeita ikkunapuitteita! Erityisesti mutsille siis vielä tämä tieto, jota hän ei varmaan muista vielä kuulleensakaan: Me saadaan valkoiset ikkunapokat!!! ;D

Perjantaina siivouksen jälkeen oli mukava sytytellä vähän tuikkuja tunnelmaa luomaan. Ja meikä tietenkin räpsi taas muutamia kuviakin niistä :) Ja eilen pelleilin kuvankäsittelyohjelmilla... ;D

Näiden kuvien myötä suloista sunnuntain jatkoa ja vielä kerran ISO KIITOS teille kaikille ihanille lukijoilleni <3 <3 <3

6 kommenttia:

 1. Kiva että mieli on jo parempi. Ja ihana äiti ollut auttamassa! Ja saat valkoiset ikkunapokat! Ja kynttilöitä!
  Monta ilonaihetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oot ihan oikeassa: paljon on ilonaiheita ja niistä pitää oppia iloitsemaankin :)

   Poista
 2. Itsekin toivon, että meidän taloyhtiöömme tulisi jo ikkunaremontti, ja saisimme ne valkoiset ikkunanpokat. Mutta kyseistä remppaa ei ole kyllä tiedossa ainakaan ihan lähitulevaisuudessa, joten tummanruskealla mennään.. Mikä siinä onkin, että on pitänyt silloin aikanaan valita juuri tummanruskeat pokat, kun tämäkin talo on rakennettu :D ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihmettelen tummanruskeita ikkunapokia. Kai se on jotain 70-luvun muotia ollut... ;D Olen niin tyytyväinen että saadaan valkoiset pokat :) Luulisi niiden valaisevan kokonaisilmettä!

   Poista
 3. Kiva kuulla,että olosi on parempi! Onneksi tunteet tulee ja menee eikä ne ole välttämättä edes totta ;))

  Ihanaa iltaa sinulle <3

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)