maanantai 3. kesäkuuta 2013

Tervetuloa kesä!

Iltaa kaikille ihanille lukijoilleni!

Pitkästä aikaa pääsen taas postaamaan! Paljon on tapahtunut sitten viime postauksen: torstaina meidän pesukone hajosi, perjantaina mä matkasin viikonlopuksi äitini luo kissat ja karmeat läjät likapyykkiä mukanani ;D Ja kesäkuu koitti vihdoin!

Viikonloppu oli aivan ihana ja rentouttava! Ehdin pestä kolme koneellista pyykkiä ja sen lisäksi tehdä paljon muutakin. Vietettiin mutsin kanssa paljon aikaa hänen ihanalla terassillaan auringosta ja kukkaloistosta nauttien, käytiin lauantaina shoppailemassa ja iltaisin saunottiin ja katseltiin vaan telkkaa.


Syötiin terassilla Italialaista kasviskeittoa ja pesto-vuohenjuustoleipiä. Kyl maar vaan se niin on, että ruoka maistuu paljon paremmalta ulkona!


Kissojakaan ei unohdettu. Ne saivat porsaan kieltä ja terveelliseksi herkkupalaksi hankittiin niille ruukku vehnänorasta järsittäväksi. Ne viihtyivätkin tosi hyvin terassilla meidän seurassa :)


Mutsin terassi on viime syksynä rempattu ja laitettu, ja on minusta nyt todella kaunis ja viihtyisä! Onneksi saan siitä nauttia, kun oma partsi ei juuri juhlakunnossa ole, enkä sitä viitsi alkaa laittamaankaan vielä. Meille on tulossa nyt kesällä ikkunaremontti ja siinä yhteydessä uusiksi menee parvekkeenkin ikkunat ja ovi. Sitä ennen ei oikein hotsita omaa partsia sen suuremmin alkaa sisustamaan, koska tietenkin se pitää tyhjentää remontin tullessa...
Tästä äitini ihanasta terdestä teen vielä ihan oman postauksen, jossa esittelen sitä vähän paremmin. Se kyllä ansaitsee tulla esitellyksi!

Tänä iltana olisi vielä ohjelmassa vähän pesukoneen korjausta  ja sitten höyhensaarille! Pitäkää sormet ja varpaatkin ristissä, jotta pesukoneen vika korjaantuisi kuten P toivoo ja olettaa sen korjaantuvan ;)

Kaunista viikkoa kaikille!





12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja ruoka ON parempaa ulkona :) Aivan mahtavalta kuulostanut teidän viikonloppu, laatuaikaa äidin kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu! Nyt tosiaan sai laatuaikaa äidin kanssa! <3

      Poista
  2. Herkullisen näköistä ruokaa! Nam! Ihania kukkia!:) Oli varmasti mukava viikonloppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppu oli tosi ihana ja rentouttava. On se vaan jännä, miten jo se, ettei ollut kotona, irrotti arjesta ihan eri tavalla kuin ns. normiviikonloput tekee :)

      Poista
  3. Namnam mitä ruokaa! ja ihanat karvatuhvelot noi kissat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin erityisesti noihin pestoleipiin. Leivästä tulee raikkaamman makuinen kun korvaa margiksen pestolla :) Kissat kiittää kehuista ;D

      Poista
  4. Tuli niin nälkä noista kuvista :D
    Pitäis joskus itsekin osata vaan olla koko vkl. Ois varmaan ihanan rentouttavaa vaihtelua, mutta kun ei osaa olla jouten :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, mä taas osaan olla vain jouten vähän liiankin hyvin ;D Mutta toisinaan se tekee hyvääkin, kunhan ei liiallisuuksiin vedä, kuten mulla on valitettavasti tapana ;)

      Poista
  5. Noh, ei se terassi nyt niiiiin ihana ole, mutta kyllä siellä viihtyy ja on mukava ruokailla - paitsi juuri nyt ei aamuisin koska siellä ja ulkona ylipäätään on niin kuuma että...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinniin, millonkas sitä oma terde niin ihana oliskaan kuin muiden... ;D Musta sun terassi on ihana ja sillä sipuli!
      Ja kiitos kivasta viikonlopusta!

      Poista
  6. NAMS!! Pesto-vuohenjuustoleivät kuulostaa erittäin hyville!:):) IHana kesä!! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 <3 Kesä on ihana! Mä tosin en panisi pahakseni, vaikka lämpötila pari astetta laskisi ;D Mutta en viitsi valittaakaan, koska eihän tälläsiä helteitä pitkään jatku kuitenkaan :)

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)