maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lisää kuvia terdestä

Viime viikolla vietin muutaman päivän äitini kotona kukkien kastelijana, kun äiti itse oli reissussa. Kukkien kastelu olikin tällä kertaa kerrassaan vaativa urakka, nimittäin tasan kerran jouduin korkeimman omakätisesti sen homman hoitamaan. Lopuista kasteluista huolehtikin sitten luonto, vieläpä varsin kunnioitettavalla vesimäärällä ;)

Sen verran sentään aurinkoakin saatiin, että sain muutaman (about 100) kuvaakin räpsittyä mutsin ihanasta terassista. Tämän enempää en aio nyt loruilla niistä, kuvat puhukoot puolestaan.

Näistä kuvista pitäisi saada mielikuvaa yleisilmeestä. Kaikki kuvat on kuvattu samasta paikasta, terassin ovelta, rappusilla istuen:


Tässä muutama otos siitä terassin kaunistuksesta, eli ruokailuryhmästä:Ja kukkia:

Varastovajan ikkunasta heijastuu kappale mutsia ;)

Vielä kolme yötä, sitten meidän poppoo lähtee mökille Pohjois-Karjalaan! Siellä vietetäänkin sitten loppukuu. Yritän malttaa sieltäkin jotain postailla, ainakin luontokuvausta ihanissa mökkimaisemissa suunnittelin harrastavani. Niillä kuvilla voisin vaikka teitäkin sitten piinata ;D

Kesäistä viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Onpa ihanan siisti terassi. Meillä hiekkaa ja puista putoavaa moskaa on aina enemmän tai vähemmän pitkin terassia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa löytyy tuoltakin. Mä kato ahkerana tyttönä lakaisin kaikki hiekat, puiden lehdet, havunneulaset ja ne keltaiset ihme moskat pois ennenkuin aloin kuvaamaan ;D Ja jostain lenteli varsinkin tuohon ruokailuryhmän pöydälle kokoajan sitä keltasta tomua kun kuvasin, niin että mä näytin sille rättiä pariinkin otteeseen kesken kuvaussession ;) Ja samana iltana terde luonnollisestikin näytti taas siltä, kuin en olisi mitään sille tehnytkään! Seuraavana päivänä sitten kaatosade huuhtelikin kaiken puhtaaksi.

   Poista
 2. Ihana terassi ja tuo puu keskellä terassia!

  Ai niin kommentoimassa uutena lukijana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät Punainen, ja kiva että liityit lukijaksi! Olet erittäin tervetullut!

   Mä lähdenkin tästä sitten sun blogiisi tutustumaan :D

   Poista
 3. Oikein kaunis terassi! Onko siis rivitalo!!??

  IHANAA MATKAA TEILLE JA NAUTITTE TÄYSIN SIEMAUKSIN :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rivari on, ja kelpais tollanen terassi mullekin ;) Toivottavasti ehdin vielä tänä kesänä partsista sentään saada edes pikkuisen nätin. Ottaa vaan päähän, kun ei siitä ikkunarempasta mitään ole vielä kuulunut. Siis kai ne lapun laittaa ainakin paria viikkoa ennenkuin aloittavat...

   Täysin siemauksin on todella aikomus mökkielämästä nauttia! Aattele, että vuorokauden päästä mä jo istun laiturilla ja huljutan kinttujani järvessä, kissat tepastelee pitkin pihapiiriä onnensa kukkuloilla ja P lämmittelee saunaa ja komentaa mua kantamaan saunavesiä ;D

   Poista
 4. Ihana terassi ja pöytäryhmä :)
  Dara, laitoin sulle sähköpostia.

  VastaaPoista
 5. Soili, sain mailisi! Vastaan viimeistään huomenna!

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)