maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kiwa kranaatti ja pöllö pokkari

Terve vaan!

Mikä on oranssi, piikikäs ja näyttää käsikranaatilta? Se on tämä:


Kyseessä on Kiwano, Afrikasta kotoisin oleva kurkun ja melonin sukulainen. Kovakuorinen hedelmä, jonka hedelmäliha on kuulemma raikkaan makuista. Tämän yksilön P osti Joensuun Prismasta sillä perusteella, että kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran. Vielä ei olla kokeiltu, mutta jospa tänä iltana jo uskaltaisi moista "kranaattia" maistaa ;)

Entä mikä sitten on se pöllö pokkari? Se on minun pokkarini, jolla olen melkein kaikki tämänkin blogin kuvat ihan itse ottanut. Siis se pokkari, joka otti ja hajosi eilen.

Eikä muuten harmita kuin aika hirveesti vaan... :( Ääärgggghhhhh!!!! Tämän ikävän takaiskun seurauksena tapahtui kaksi asiaa: kännykkäni koki yllättävän arvon ylennyksen "järkkäriksi" ja meikäläisen ostoslista meni uusiksi. No, uutta kameraa olen hinkunut jo pidempään, joten nyt sitten on tilaisuus sellainen hankkia. Se tässä on sentään lohdullista, että toi vanha pokkari oli jo niin vanha, että kaikkein halvimmatkin nykypokkarit ovat sitä parempia. Vaikka ihan kaikkein halvinta ei tietty hotsittais ostaa. Saas nähdä miten akan käy. Kännykällä tänään ottamani kuvat vaan ovat aika hirveitä... Toi Kiwano on yksi näyte niistä, ja ehdottomasti kaikkein onnistunein kuva varmaan lähes viidestäkymmenestä, mitä tänään puhelimen kameralla otin.

Toivottavasti teillä ihanilla lukijoilla menee vähän enempi putkeen näin juhannuksen jälkitunnelmissakin ;D

Nyt tää lähtee pihalle treenaamaan kännykällä kuvaamista... Voipi tietty olla, että saatte muutaman seuraavan postauksen lukea hyvin vähäisellä ja sitäkin huonolaatuisemmalla kuvakavalkaadilla varustettuna. SIIS VOIHAN ¤#(&¤%()=?=/&¤%# !!!!!


8 kommenttia:

 1. Toi on niin ärsyttävää, kun joku välttämätön laite hajoaa ja pistää koko ostoslistan uusiksi. Onneksi kameroita on nykyään myynnissä myös käytettynä. Mäkin ostin järkkärini käytettynä, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tsekata vielä vaikka huutiskin kunhan kameran hankinta ajankohtaiseksi tulee...

   Poista
 2. No voihan video! Ei ole kiva. Mutta toisaalta, jos olet jo pidemmän aikaa halunnut ostaa uuden kameran niin nyt on pakko :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo nyt on pakko kamera hankkia ;) Sikäli ärsyttävää, että mä kun oon aina tykännyt vehdata ja vatkata ja makustella tällasia hankintoja pitkään ja hartaasti etukäteen, niin nyt tuntuu että on kiire...

   Sulla niinku loma alkamassa? Ihanaa lomaa!!

   Poista
 3. Tuota Kiwanoa on maistettava, olen niin monille hedelmille allerginen, mutta vesimeloni ja kurkku käy, luulisi myös tuon herkun soveltuvan. Nyt ei auta kuin alkaa etsiskelemään uutta, tai vähän käytettyä kameraa, fb-kirppareilta kannattaa katsella, mun paikkakunnalla on myynnissä Canonin järkkäri jalustalla ja kaikilla herkuilla voisin laittaa sulle tiedot sähköpostiin, mikäli haluat? hinta 230e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laita vaan tiedot, ellei kamera ole jo mennyt. Vielä en tosin edes tiedä, tyydynkö pokkariin vai alanko suunnittelee järkkäriä ;D

   Kiwano oli aika miedon ja raikkaan makuinen. Tuoksui pikkuisen banaanilta ja maistui aavistuksen limemäiseltä. Toivottavasti saat sitä maisteltua ja se sopii sulle :)

   Poista
  2. Laitoin meiliä :) kivaa viikonloppua sulle!

   Poista
  3. Kiitos meilistä Tuisku! Vastailen viikonlopun aikana :)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)