lauantai 9. huhtikuuta 2016

Feel so gold

Mä en ole mikään harakkaluonne ollut koskaan. En ole erityisesti kiiltävän ja bling blingin perään. Metalleista hopea ja pronssi ovat olleet aina enemmän mun mieleeni kuin kulta. Mutta kuitenkin kun sain P:ltä joululahjaksi kullanhohtoisen laatikon, olin aivan innoissani.
Onhan se nyt hieno! Ja tuntui vähän tavallista hienommalta avatakin se. Paketin sisältö tietysti oli tärkeintä, mutta kummasti kaunis, kullanhohtoinen pakkaus antaa lahjaan oman kipinänsä. Tällä kertaa kipinä oli niin kuuma, etten kertakaikkiaan ole raaskinut heittää pakettia pois. Nyt se lojuu kaapin perukoilla, vaikka mulla ei ole hajuakaan mihin sitä muka vielä käyttäisin, ja mun piti muutenkin hankkiutua eroon kaikista noista "siltä varalta että joskus ehkä jossain saattaisin tarvita tätä" - tavaroista. Todennäköisesti paketti saa olla kaapissa siihen asti, kunnes minä seuraavan raivoisan raivauspuuskan aikana heitän sen pois.


Kyseessä on siis The Body Shopin Feel So Good - joulupakkaus, joka sisälsi neljä Shea-sarjan tuotetta ja suihkukukan. Näissä tuotteissa on mukava, makeahko ja pehmeä tuoksu sekä tuttu ja hyväksi havaitsemani Body Shop - laatu. Ja tietysti suloiset pullot ja purnukat vaan onnistuvat aina ilahduttamaan mua.

Vartalovoi ja sokerikuorinta olivatkin mulle jo tuttuja tuotteita. Nämä tulivat tarpeeseen sopivasti edellisten loputtua. Kuvaan eksyi vielä jostain syystä vanha, saman sarjan huulirasva, jota tässä joulupakkauksessa ei oikeasti ollut. Otin ilman pakkausta olevat tuotekuvat vasta nyt keväämmällä ja ilmeisesti aivotoiminnassani tapahtui huulirasvan mentävä katkos siinä vaiheessa. Mutta haitanneeko tuo mitään. Hyvää se huulirasvakin on! :DUusia tuotteita mulle olivat suihkugeeli ja palasaippua. Molemmat ovat olleet ahkerassa käytössä ja tykkään niistä kovasti. Molemmat vaahtoavat ihanasti ja pesevät pehmeästi. Ja taaskaan en voi muuta kuin ihastella niiden sööttiä ja vaalean tyylikästä ulkonäköä. Ihanaa arjen luksusta! <3Mä taidankin hipsiä tästä hemmottelusuihkuun :)  Oikein lämmintä ja rentouttavaa lauantai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!6 kommenttia:

 1. Mä sain ton saman viime synttäreiksi ystävältäni :) IHana oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan ihana <3 Kivaa että eksyit tännekin muruseni!

   Poista
 2. Ihana lahja! Ehdottomasti säilytä kultainen laatikko, sehän on taideteos... ;> Vahinko että mun täytyy varoa noita hajusteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi kissus! Saa nähdä miten laatikon käy, vielä se kaapin perukoilla nuokkuu ;D

   Poista
 3. Lue noi mun muutkin tekstit aikaisempiin bloggauksiisi, Nimettömästä alkaen...

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)