perjantai 15. huhtikuuta 2016

Aalto


Iittalan Aalto tuikkulyhty, harmaana.

Pitkään olen siitä tyytynyt haaveilemaan. Monta kertaa jossain Prisman tai Cittarin kodintarvikeosastolla ovat silmäni hakeutuneet ihailemaan ja sormeni hypistelemään hyllyssä esillä olevaa kappaletta. Pariin otteeseen on kippo päätynyt jopa ostoskärryyn, mutta piheyspuuskan iskiessä palautunut takaisin hyllyyn. Ja nyt vihdoin sen sain omaksi asti! Joululahjaksi P:ltä.Siinä se nyt on. Se on niin kaunis ja minä rakastan sitä.

Rakastan sen tyylikästä ja ajatonta muotoilua, pehmeitä kurveja ja jykevän siroa ulkomuotoa.

Rakastan sen tummaa, aavistuksen savuista harmaan sävyä.

Rakastan kuinka se näyttää aina uudenlaiselta ja mielenkiintoiselta, riippuen mistä kulmasta sitä katselee.

Rakastan kuinka sen ääriviivat väreilevät kynttilän loisteessa. Kun sinne laittaa tuikun sisään palamaan, se on kuin pikkuruinen majakka myrskyävällä merellä.
Miten noin pieni esine voi tehdä ihmisen niin iloiseksi?


4 kommenttia:

 1. Se on kaunis! Minullakin noita kolme...kirpparilta ostettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin kaunis <3 Täytyy lähtee koluumaan kirppareita!

   Poista
 2. Nuo Aallot ovat kyllä superkauniita <3 Itse olen toistuvasti muistuttanut äitiäni, että voin tarvittaessa antaa kodin hänen kahdelle Aalto maljakolleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Jossu! Toivottavasti äitisi joskus ymmärtää yskän ;DDD

   Mä oon jo pitkään haaveillut isommasta Aalto-maljakosta. Laittaisin sen vesimaljaksi kissoille keittiön pöydälle. Siinä olisi jo valmiina sellainen lätäkkö-muotoilu jonka luulisi inspiroivan kissoja juomaan enemmän vettä =D No, taidan olla liian pihi sellaisen hankintaan. Eiks toi nyt olisi vähän överiä, että tällänen matalapalkkamuija hankkii yli sadan euron juomakupin kissoilleen... ;DD

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)