sunnuntai 22. helmikuuta 2015

10 kuvaa kesään - helmikuu 2015

Harmaa helmikuukin kääntyy kohta viimeistä viikkoaan viettämään. Taitaa lumet olla jo historiaa tämän talven osalta täällä eteläisessä Suomessa. Ainakin toivon niin, koska saa se kevät jo maaliskuussa alkaa tulemaan.

Tässä siis tulee kesänodotuksen helmikuun kuva, ja luultavasti tämän sarjan toinen ja viimeinen lumikuva. Eikä tässäkään juuri lumella juhlittaisi, jollen huijaisi vähän. Tämä kuva on nimittäin otettu jo yli viikko sitten, muutama päivä ennen varsinaista kuvauspäivää, päivänä jolloin sattui satamaan lunta. Satuinpa itsekin olemaan silloin ajoissa liikkeellä, ja ikuistin maiseman ihan hetki lumisateen lakattua. Eikä tainnut kulua kuin vajaa vuorokausi, niin noista lumista oli jäljellä vain muisto. Ja tämä valokuva ;)Tässä vielä kollaasin muodossa ne edelliset kuvat, joista marraskuu siis puuttuu...Mukavaa loppuiltaa kaikille, ja kivaa helmikuun viimeistä viikkoa :)

2 kommenttia:

  1. Niin ne vuodenajat muuttuu. Eikö olekin osuva kommentti, ettei ihan aforismi.

    VastaaPoista
  2. No on kyllä harvinaisen osuva aforismi, kissus ;DD Ihan kiva sitä on vuodenaikojen muutosta tälleen kuvien muodossa seurata :)

    VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)