perjantai 4. heinäkuuta 2014

Ilmianto ja uusi banneri


Huomenta!

Törmäsinpä eilen, kun aamiaiseksi blogeja ahmin, Varvikon herttaisen Marrun postaukseen, jossa kehotettiin ilmiantamaan blogi. Se voisi olla oma blogi, kaverin blogi, mikä tahansa blogi, josta haluaa muille kertoa. Minäpä sitten päätin tehdä työtä käskettyä, ja ilmiantaa erään sellaisen hyvin avuliaan nuoren naisen blogin, joka eilen tarjosi mulle huojennuksen kuukausia kestäneeseen hiljaiseen harmitukseen ;)

 Kollaasin kaikki kuvat on lainattu Valmiiksi käytettyjä unelmia -blogista bloggaajan luvalla.

 Valmiiksi käytettyjä unelmia on itseään ikiromantikoksi ja parantumattomaksi haaveilijaksi kutsuvan Maikin uunituore blogi. Luvassa on sisustusta, entisöintiä, DIY-juttuja, luonnonkosmetiikkaa, haaveita ja haukkuvaisia karvakavereita :) Minä jään innolla odottelemaan mitä tuleman pitää! Maikin blogiin pääset tutustumaan tästä (klik)! Siellä on paraikaa käynnissä kesäinen arvontakin, johon pääsette osallistumaan sekä tästä että tuon sivupalkissa olevan kuvakkeen kautta :)

Ehtikö joku jo miettiä, että mikä mahtaa olla tuo kuukausia kestänyt hiljainen harmitukseni, josta Maikki mut pelasti? Kyseessä on minun hyvin heikko tietotekninen osaamiseni, joka on estänyt mua tekemästä tähän blogiini muutamia sellaisia muutoksia, joita olen kaivannut. Eniten mua ärsytti banneri, siis se violetti palkki tuossa yläreunassa, jossa luki keltaisella blogini nimi.Olen yrittänyt tehdä itse uutta banneria, hyvin laihoin tuloksin. Netistä löysin googlettamalla toinen toistaan hienompia ohjeita, joista suurimmasta osasta en tajunnut sitten hölkäsen pölähtämää. Kun hain nimenomaisesti helppoja ohjeita, huomasin, että se mikä muille on helppoa, ei mulle ihan olekaan. Ja kun itseeni ja omaan osaamattomuuteeni kyllästyneenä googletin hakusanoilla "banneriohjeet imbesilleille", en saanut yhtään hakutulosta... ;D

Sitten törmäsin Maikin postaukseen, jossa hän tarjoutui tekemään maksutta bannereita lukijoilleen. Eilen mä lähetin Maikille mailia, tunnustin tyhmyyteni ja pyysin apua. Koko eilispäivän vaihtelimme sähköposteja minä kerroin toiveistani Maikille, joka hiffasi heti, mitä ajoin takaa. Mun alkuperäisestä ideasta Maikki sitten jalosti lopputuloksen, bannerin, jonka näette nyt tuolla ylhäällä. Ja mä en tyytyväisempi voisi blogini uuteen ilmeeseen enää olla! Banneri on juuri sellainen, mitä mielessäni kaipailinkin: yksinkertainen, moderni, kaunis ja kissoilla maustettu!

Kiitos, kiitos, KIITOS ihana Maikki kaikesta avustasi!! Ilman sinua Daralandia olisi edelleen "se blogi, jossa on maailman tyhmin banneri" ;D


Mitäs tykkäätte mun uudesta bannerista?




20 kommenttia:

  1. Voi - hieno, hieno banneri - yksinkertainen, tyylikäs - ja kissat<3
    Ja kiitos vinkistä - käväisenpä katsastamassa Maikin blogin.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin Lady! Yksinkertainen, tyylikäs ja NE KISSAT <3 <3 Mä olen niin rakastunut tähän banneriin!

      Aurinkoista viikonloppua sinulle, Lady ja hopeiset onnittelut <3

      Poista
  2. Uuhlalaa! Aivan ihana banneri ja juuri sun tyylinen :))!!

    Kivaa viikonloppua Daralainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin just mun tyylinen!! Tiiätkö, kun sain Maikilta sähköpostia, missä oli näitä hänen ehdottamiaan bannereita, rupesin melkein itkemään, kun tää on vain niin täydellisesti sellaista mitä hainkin! Ja mulla on varastossa vielä yksi pikkuisen toisenlainenkin versio, jota voin kokeilla sitten jos vaihtelunhalu yllättää ;D

      Poista
  3. Uusi banneri on hieno! Pitääpä käydä tutustumassa tuohon ilmiantamaasi blogiin..:)

    VastaaPoista
  4. Vau, mikä banneri! Ulkoasu selkeni ja raikastui todella. :) Mä myös vinkkasin blogini Facebook-sivuilla Maikin tarjouksesta tehdä bannereita, sillä moni varmaan kaipaa kivaa banneria eikä välttämättä osaa itse tehdä. Mä osaan jonkinlaisen tehdä itse, mutta kyllä munkin tämän hetkisen bannerin on tehnyt aivan joku muu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, ulkoasu raikastui tosi paljon! Maikki teki todella hyvää ja luovaa työtä :) Ja se vilpitön ystävällisyys ja avuliaisuus teki muhun vaikutuksen. Mulle tuli itseasiassa sinä mieleen: silloin kun mä blogia vasta aloitin, sain sulta kuvakaappauksien kera niitä ohjeita, mitä pitää tehdä. Nyt sain Maikilta kuvakaappaukset, jotta hokasin, kuinka se banneri sitten itse blogiin laitetaan ;)

      Poista
  5. Tosi kiva banneri, ei voi muuta sanoa : ). Ja nuo kissa-kuvat on ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! On tosi hieno banneri minustakin, ja kisut on tietenkin piste iin päälle :D

      Poista
  6. Erittäin onnistunut! Tykkään Daralandian fontista ja noi kissat piste I:n päälle! Hyvää työtä Maikilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Blondi! Mäkin tykkään fontista. Alunperin ehdotin Maikille vain kahta mulle mieluista ihan perusfonttia. Enhän mää ees tiennyt, mitä kaikkia hienoja fontteja maailmassa edes on ;D Maikilta sain linkin, joka sisältää varmaan tuhansittain erilaisia fontteja. Siitä linkistä sitten tsekkasin ja valkkasin useamman mieluisan ja niiden perusteella Maikki ihan omaa luovuuttaan käyttäen sai aikaan näin hienoa jälkeä :)

      Poista
  7. Tosi hieno banneri!! Ihan siun näköinen :)

    ps. ihan mahtavia ne sumukuvat teidän mökiltä ja kiva kun ne sai oman postauksen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hanaseni :)
      Tottakai sumulle piti antaa oma postaus. Oli se niin hieno sumu, että ihan väreet juoksee pitkin selkäpiitä, kun sitä muistelee :)

      Poista
  8. Huomasin kyllä uuden ilmiasusi, fontti on kiva ja tietysti kissat.

    VastaaPoista
  9. Ihanaa että olet tyytyväinen, oikein mukavaa viikonloppua teille sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin oon enemmän kuin tyytyväinen! KIITOS IHANA SULLE!!! <3 <3

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)