sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Uusi olkkarin pöytä

Sunnuntaita kaikille!

Meidän olkkariin on tullut uusi sohvapöytä! Se on ihana, ja se on valkoinen ;) Kyseessä on Ikean Lack-sarjan sohvapöytä koossa 90 x 55 cm.

Melkein vuosi sitten, Projekti olohuone -postauksessa esittelin vanhan sohvapöytämme. Tuolloin vielä suunnittelin vain maalaavani sen valkoiseksi, mutta tässä kuluneen vuoden aikana se suunnitelma muuttui. Tajusin, että maalaaminen ei pitkän päälle auta, kun itse pöytä ei miellyttänyt mua muutenkaan. Se oli aivan liian massiivisen ja raskaan näköinen minun makuuni. Halusin valkoisen värin lisäksi keveyttä ja juuri sitä tämä uusi pöytä olkkariimme tuo! Kokoa sillä on lähes yhtä paljon kuin vanhallakin pöydällä, mutta yleisilmeessä on tapahtunut huomattava muutos. Nyt on paljon kepeämpi ja raikkaampi fiilis. Mä olen niin tyytyväinen!

Kallishan tää pöytä ei ollut, tosiaankaan. Eikä varmasti ole niin laadukaskaan, että tätä loppuelämänsä käyttäisi ;) Mutta jotain tähän tilanteeseen nyt tarvittiin, ja ulkonäöltään tämä osui siihen rakoon, mikä minusta hyvältä tuntui. Olisin ollut valmis maksamaan kivasta pöydästä enemmänkin. Kesästä saakka olen uusia sohvapöytiä sillä silmällä katsellut, ja tässä natsasi moni asia kohdilleen. Tämä on oikean kokoinen, ei liian suuri eikä liian pieni. Siinä on alataso, joka on meille välttämätön ja ulkonäöltään pöytä on sopivan simppeli. Enkä mä tosiaan siitä kiukuttelemaankaan ala, että halvalla päästiin ;D


Olkkariprojekti on nyt viime aikoina edistynyt niin nopeasti, että mä oikein ihmettelen, mistä just nyt tällaisen innostuksen olen saanut. Ehkä tarvitsin täydellisen kyllästymisen, jotta pääsin vauhtiin. Nojatuolin maalaamisesta se lähti. Sen valkoisia puitteita tuijotellessani näin uudestaan sen vaalean ja raikkaan tulevaisuuden vision olohuoneen kokonaisilmeestä, ja se antoi ihan uutta puhtia suunnitelmiin. Nyt vielä kun sen TV-tason saan hommattua, voin hellittää vähäksi aikaa. Ja toivon mukaan uusi TV-tasokin hankitaan jo tämän kuun aikana! Sitten keskityn kesän ajaksi sipistelemään piensisustuksen parissa :)

Tässä vielä muistin virkistykseksi se vanha olkkarin pöytä. Ai että, tuota kuvatusta mulle ei kyllä tule tippaakaan ikävä, sen voin vannoa ;D10 kommenttia:

 1. Vai niin, on sitten hankittu uusi sohvapöytä! Hyväksytään, onhan se valkoinen, moderni ja sopii sohvan ja Taavin kanssa hyvin yhteen 8-) Mutta mikäs kiemurakuvoinen tyyny sulla tuolla sohvalla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah ;D Juu, tärkeintä on tietenkin, että sisustus sopii Taaviin =D Tyynystä on tulossa lisää, joten malta malta...

   Poista
 2. No niin, pienin askelin kohti tavoitetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Varsinkin nyt on ihan kivaa, kun on niitä pieniä askeliakin tullut ;)

   Poista
 3. Ehdottomasti parempi kuin entinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, todellakin!! Vanhaa ei tosiaan tule ikävä :D

   Poista
 4. Ihana raikastuminen tapahtui pöydän myötä, upeita kuvia!! ja kisulle rapsutuksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tuisku <3 Kisut saivat rapsutukset, Taavi kierähti oikein selälleen makaamaan niitä vastaanottamaan :D

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)