keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Purnukkavuoren pienennystä - joulukuu 2013

Että niinku mitähän pienennystä? Sitä ei juuri voi kai pienennykseksi sanoa, jos purnukkavuori kasvoi kahdella tuotteella?

Joulukuussa sain loppuun kulutettua päätähuimaavat KAKSI tuotetta. Mahtava saavutus...

XZ:n mustaherukkahoitsikka oli ihana! Tuoksui todella herkullisen marjaisalta ja sopi hiuksilleni hoitotehojensa puolesta loistavasti. XZ ei merkkinä juuri koskaan petä, eikä niin käynyt nytkään. Tätä hoitoainetta ostan mielelläni toistekin.


Kuukauden kuningatar oli silti joulukuussa Lushin Tea Tree Water -kasvovesi, joka puhdisti ja raikasti ihon pesun jälkeen, tuntui tasoittavan ihonväriä eikä kuivattanut pärstääni edes pakkaskeleillä. Suosittelen lämpimästi kaikille seka- tai rasvoittuvan ihon omaaville!

Lisää kosmetiikkaa varastoihini joulukuussa kerääntyi neljä tuotetta. Edellisessä postauksessa esittelemäni Flow kosmetiikan Savi-Yrtti kasvosaippua sekä Kookos-Sitruuna vartalonkuorinta. Edellinen oli kyllä ihan suora repsahdus, sillä entinen kasvoputsarini ei vielä ehtinyt loppua. Tai olisi ehkä voinutkin ehtiä, jos mä vaan olisin malttanut käyttää sitä, enkä tuota ihanaa Savi-Yrttiä, mutta arvannee tuon kai, en mä osaa pitää näppejäni erossa tällaisista houkutuksista ;D
Vartalokuorinta oli joululahja P:ltä <3

Näiden lisäksi sain mutsiltani uuden kasvoveden tuon Lushin loppuneen tilalle: The Body Shopin Aloe Vera kasvoveden. Jouluna Hyvinkäältä ostin myös dödön, koska olin unohtanut omani kotiin. Ei haittaa, kohta toi edellinen jo loppuukin. Onpahan sitten valmiina seuraava, ettei tule taas sellaista kammoaamua, kun tajuaa suihkun jälkeen, että dödö on loppu ja koko päivä pitäisi silti olla raikkaana duunissa... ;)
Ei kovin kehuttava joulukuu, mutta jospa sitä nyt tammikuussa taas ryhdistäytyis?


2 kommenttia:

 1. Pää vaan pystyyn ja uudella tarmolla eteenpäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano mummo lumessa ;D Juu, ei siinä muu auta :)
   Kivaa torjantai-iltaa sulle <3

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)