lauantai 21. joulukuuta 2013

Rakkauspukki ja kuusipuu

Joulu on saapunut Daralandiaan! Jouluvaloja laittelin ikkunoihin jo pari viikkoa sitten, ja tänään virittelin keittiön nurkkaan pikkuruisen pöytäkuusen. Ja kaivoin esiin myös Taavin vanhan rakkauspukin. Kyseessä on siis pehmopukki, johon Taavi ihastui viime jouluna ja retuutti ja riepotteli sitä aikalailla ;D Nyt se ei ole vielä pukkia edes huomannut, varmaan siksi, että se on vedellyt hirsiä melkein koko päivän. Saas nähdä miten pukkiparan käy, kunhan otus sen hokaa... ;D


Kuusessa ei ole valoja, koska en ole onnistunut löytämään riittävän pientä valosarjaa siihen. Ei se kyllä minusta valoja tarttekaan, nuo koristeet riittää mulle hyvin. Tämän suurempaa kuusta meille ei sitten tulekaan, koska ei olla kotona jouluaattona.


Olkoon pukki nyt tossa kuusen kaverina. Ainakin siihen asti, että Taavi päättää sijoittaa sen jonnekin muualle :D

Leppoisaa lauantaita!12 kommenttia:

 1. Hih, meiltä löytyi lapsena tuota samanlaista pukkia parissa eri koossa :). Mihin lie vuosien saatossa joutuneet ;).

  Blogistani löytyy sinulle pieni haaste :). ( http://www.lily.fi/blogit/black-white-grey/murteella-haaste )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin viime vuonna löysin tän pukin kuin sattumalta, olin jo unohtanut sen olemassaolonkin :) Ja sitten kun kissa siihen niin rakastui, pistin sen joulun jälkeen sellaiseen talteen, että löytyi nyt helposti.

   Kiitos haasteesta, aika magee juttu hei ;D

   Poista
 2. Söpö pikkukuusi! Dumbollakin on yksi tonttu, mille se tykkää antaa kyytiä... Vanhassa asunnossa laitin tontun yhtenä Jouluna korkean vitriinikaapin päällekin, mutta eipä ollut sielläkään turvassa. ;D Tänä vuonna tonttu saa majailla vaatehuoneessa... on sen verran tavaraa edessä, että en lähde kaivamaan sitä esiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii... :D Taavi ehti jo hoksata vanhan ihastuksensa tosta kuusen vierestä, ja viimeksi kun mä pukkia näin, se oli keskellä eteisen lattiaa... =D

   Poista
 3. Mukavaa joulunalusaika sinne! Kivoja juttuja ootte siellä jo puuhailleetkin!

  VastaaPoista
 4. Meillä on myös muuten ollut noita tonttuja parikin kappaletta, mihin lie joutunut... Kuusi sai meilläkin tänään koristeet niskaan. Tuli niin ihanan jouluinen olo!

  Hauskaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä se vasta ihana kuusi onkin! Kävin kato urkkimassa ;D Ihanaa joulunodotusta sinullekin Blondi!

   Poista
 5. HIHI! Mä en ehkä kestä...mikä pukki <3 <3

  VastaaPoista
 6. Mä niin odotan informaatiota, miten rakkauspukin ja Taavin suhde voi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhiiii.... ;D Suhde on nyt tauolla, kun Taavi on täällä mutsilassa H-käällä ja pukki himassa... Mutta kerron toki kuulumisia, kunhan jälleennäkeminen koittaa ;)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)