torstai 11. kesäkuuta 2015

Tietotekniikkaa ja instagramia

Aloitetaan nyt sillä tietotekniikalla. Nimittäin uudella sellaisella.
Jos joku muistaa vielä, niin viime kesänä mun läppärini hajosi. Silloin lupasin, että täällä blogissa kerron ekana, kun uuden läppärin saan. Ja nyt sen hetki on tullut! Tätä postausta kirjoitan ihan uudella läppärilläni!

Ei tämä mitään ihmeellistä ole. Ihan tällainen Acerin perusmalli. Noin kuukausi sitten me P:n kanssa päätettiin, että uuden läppärin aika on nyt. Enää ei odoteta ja pistetä kaikkea muuta sen edelle, vaan nyt se vihdoin hankitaan. Ja sitten tartutiin hyvään tarjoukseen kiinni, kun tämä n. 400 euron Acer maksoi 250€.Sitten vähän sitä Instagramia. Olin taas toukokuussa hyvin laiska bloggaaja, joten tässä nyt toukokuun parhaita paloja...Siinä on Taavi, kaikessa upeudessaan auringon paisteessa. Se niin tuohon partsin tuoliin asettutui ja poseerasi mulle! Ihana otus!! <3<3 Minä olen tietenkin hyvin puolueellinen arvostelija, mutta kyllä tää Mr. Finland -tittelin ansaitsisi!


Toukokuu oli kukkien kuukausi, kun täällä Etelä-Suomessa joka paikka kukki. Ihan työmatkan varrelta löysin nämäkin kukat. Ja näiden kuvien ottaminen se vasta hauskaa oli! Minä mm. kävin makuulteni nurmikolle tien pientareelle saadakseni kuvia narsisseista. Ja kun voikukkia kuvasin, kuulin lähistöltä selvänä pienen tytön kysymyksen: "Äiti, miks toi täti istuu tossa maassa?" =DD

Mitäpä sitä ei tekisi hyvän kuvan toivossa!
Tämä on minusta hieno kuva! Jotenkin tää insta aiheuttaa sen, että löytää kuvattavaa yllättävistä paikoista. Toukokuussa nämä sähkötornit olivat mulle se yllätys. Niistä otin useitakin kuvia, joista kaksi päätyi sitten Instagramiin.

Tuomien kukinta oli kaunista toukokuussa. Sen aika vaan hujahti minulta ohi niin, etten muistanut ottaa pokkarilla parempia kuvia tuomenkukista. Kännykän digitaalinen zoom ei ole lähellekään yhtä hyvä kuin pokkarin optinen.Mulla on kesäloma nyt alkanut ja huomenna suuntaamme kohti Pohjois-Karjalaa! Mukavaa loppuviikkoa kaikille!5 kommenttia:

 1. Onnea uudelle läppärille - tuo on hyvä perusmalli ja sillä pärjää pitkään!
  Tuo sähkötornikuva on huikea - ja tottakai kuva Taavista <3
  Hyvää Pohjois-Karjalan matkaa - kun näet ensimmäisen vaaran, sano sille, että Lady tulee sitten heinäkuussa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ladyseni <3 Terveiset ensimmäiselle näkemälleni vaaralle välitettiin :) Rullasin auton ikkunan auki kun sen näin ja huikkasin ulos, että "Hei sinä vaara siellä, sellainen varoitus, että Lady tulee heinäkuussa!"
   Ja P siitä vierestä katsoi mua sen näköisenä, että arveli varmaan mun tulleen hulluksi... ;DD

   Poista
 2. UPEITA instakuvia <3 <3

  VastaaPoista
 3. Magee sähkötornikuva! Ja voi että ääneen ihan hymähdin kun kuvittelin sut maassa istumassa ja makaamassa kuvia ottaen... vaikuttaa siltä, että alat päästä asian ytimeen! ;D

  Ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)