keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Terassivuosi - osat 2 ja 3

Ja niin alkoi maaliskuu! Sehän on jo eka kevätkuukausi, joten nyt on jo korkea aika tehdä eräs postaus, joka olisi pitänyt tehdä jo syksyllä ja sitten vielä uudestaan talvellakin...

Lokakuun alussa, eli ennen Galaksin kauneimman hajoamista, minä aloitin tohkeissani täällä blogissa uuden postaussarjan mutsilan terassista eri vuodenaikoina nimeltään Terassivuosi. Siihen yhteen postaukseen se sitten jäikin, koska vähän sen jälkeen puhelimeni hajosi ja mun koko loppuvuoden kestänyt masennus ja lama alkoi. Syy ei ollut kuvien puutteessa, niitä otin pokkarilla runsaasti mutsilan terdestä sinä viikonloppuna kun Galaksin kaunein hajosi. Jotenkin en vaan saanut uutta postausta aikaiseksi ja syksy meni ohi. Sitten tulikin jo talvi, ja aloin miettiä kannattaako koko postausarjaa enää jatkaa. Joululomalla otin paljon talvisia kuvia mutsilasta, mutta vieläkään en tiennyt, jatkuuko Terassivuosi-sarja enää.

Viime viikolla katselin noita kuvia, sekä syksyltä että talvelta koneelta ihan kunnolla. Ja ne ovat kauniita! Ja mutsilan terassi on kaunis! Joten päätin, että postaussarja jatkuu. Nyt, ennenkuin on aika alkaa valmistamaan terassia kevääseen, on jo korkea aika tehdä se jatko-osa ;)


Kuolevaa kauneutta (lokakuun loppu 2014)


Nämä kuvat on otettu lokakuussa 2014. Kaikkein uhkein ruska oli jo lakastunut ja kirsikkapuu tiputtanut valtaosan lehdistään. Äiti jätti terassin lakaisematta lehdistä, koska tiesi minun olevan tulossa kuvaamaan sitä. Hän siivosi terden vasta mun lähdettyäni. Osan tuolloin ottamistani kuvista julkaisin jo kuvituksena tähän postaukseen (klik).
Luminen talvi (joulukuun loppu 2014)


Nämä kuvat on otettu joulun pyhinä, kun lunta satoi Etelä-Suomeen varmaan lähes saman verran muutaman päivän aikana, kuin koko sen jälkeisenä talvena yhteensä. Tosin ihan kiva talvi tämä silti oli. Lunta oli kuitenkin ihan helmikuun loppumetreille saakka, ja nyt on hyvä aika alkaa vastaanottamaan kevättä! Lisää kuvia tältä terdeltä sitten hieman keväisemmistä merkeistä joskus tulevaisuudessa :)


 


6 kommenttia:

 1. Todella kaunis tuo syksyinen terassi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Kaunis se on minustakin. Ja olen iloinen, etei mutsi siisteyden ihmisenä heti kuitenkaan alkanut lehtiä lakaisemaan pois, vaan odotti että mä pääsen niitä kuvaamaan :)

   Poista
 2. Ihana tuo viimeinen kuva - talvi ja punainen lyhty. :)

  VastaaPoista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)