sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Terassivuosi - osa 1.

Minä olen jo muutamaan kertaan aiemminkin esitellyt mutsilan kaunista terassia blogissani. Niitä postauksia löytyy tunnisteen muiden kotona alta, jos haluatte käydä tutkailemassa :) Koska mutsini terassi on niin kodikas ja kaunis, päätin tehdä sen ulkoasusta vuoden mittaan oman postaussarjansa. Tässä tulee sitten ensimmäinen osa, syksyn väriloistoa terassilla!

En vielä lupaa mitään säännöllistä kuukausittaista postausta, katsotaan nyt kuinka asiat lutviutuvat. Itse en myöskään varmasti ehdi mutsilaan aina kuvia ottamaan, mutta onneksi olen saanut luvan käyttää äitini itse ottamia kuvia. Sovittiin mutsin kanssa, että hän ottaa kuvia terassistaan ja laittaa mulle niitä joko tekstareina tai sähköpostiin. Tämän postauksen kuvat sain tekstareina, itse siirsin ne koneelle ja käytin Photoscapen kautta pikkuparanteluissa. Kaikki kuvat on otettu nyt syys- lokakuun vaihteen tienoilla, kuvaajana toimi äitini ja kamerana Samsungin Galaxy s4 matkapuhelin. Mutsi osti itselleen oman Galaksin kauneimman, joten nyt kelpaa valokuviakin ottaa :D

Sen pidemmittä löpinöittä itse asiaan: uhkeita ja hehkuvia ruskan värejä, sekä vielä kesän muistona muutamia kukkasia. Olkaatte hyvät :)



Kyllä näitä kuvia mielikseen katselee, varsinkin kun omassa partsissa ei mitään esittelykelpoista juuri ole ;D


Mukavaa sunnuntaita kaikille ja iloa tulevaan viikkoon!

4 kommenttia:

  1. Upeita värejä terassilla - ja hienoja kuvia!
    Alkaisi olla aika uusia tämänkin ladyn Galaksin kaunein uudempaan versioon, mutta sitä lottovoittoa ei vielä ole tullut;)
    Kivaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lady äitini puolesta :) Tartteekos sitä vanhaa Galaksin kauneinta uusia, jos se vielä toimii? Vai onko se alkanut reistailemaan? Vai onko siinä kamera huonompi? Sorry kyselyikää ;D

      Poista
  2. Tosi kiva toi puu! :)

    Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kirsikkapuu :) Kiitos Tia arvontavinkistä, osallistun siis yhdellä arvlla kun en vaan enää osaa linkittää...

      Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)