tiistai 16. syyskuuta 2014

Dermosil Living

Iltapäivää kaikille! Pitkästä aikaa. Taas venähti postaustauko viikoksi, mutta ei voi mitään. Kun ei tota tietsikka-aikaa kauheasti ole, näillä ehdoilla mennään...

Meidän keittiössä ei yleensä tapahdu mitään kovinkaan suurta muutosta. Okei, nyt tuli tuo uusi hella, mutta se taitaakin olla ainut isompi uudistus keittiössä sitten uusien tuolien. Jotain pientähän mä silti tykkään sipistellä. Ja mikäs sen kivempaa sipistelyä kuin tiskipisteen pienet uudistukset :)


Nykyisin  on ihanan helppoa olla hurahtanut kauniisiin käsitiskiaineputeleihin. Vielä muutama vuosi sitten oli tosi vaikeaa löytää mitään perusfairya kummempaa, mutta nykyisin uusia ihania tiskiaineita toinen toistaan sievemmissä pulloissa ilmaantuu markkinoille kuin sieniä sateella! Enpä olisi vielä pari vuotta sitten uskonut, että tässä iskee runsauden pula. Mulla on vielä kokonaan kokeilematta Mummit, Mustat, L.A Bruketit ja Lilly's ecot ainakin. Ja kun ne oon saanut kokeiltua, on luultavasti markkinoille ilmantunut jo toinen mokoma lisää kivaa kokeiltavaa!Tällä kertaa tiskipisteeni uudistui Dermosilin tuotteilla. Dermosil Living -sarjan astianpesuaine ja nestesaippua on pakattu suloisiin, suomalaiseen sielunmaisemaan sopiviin pulloihin. Molemmat tuotteet ovat myynnissä rajoitetun ajan, mutta vielä ainakin tuotteita oli Dermosilin sivujen mukaan runsaasti jäljellä.

  
Dermosil Living astianpesuaine on hyvin miedontuoksuinen, mutta puhdistusominaisuuksiltaan mielestäni hyvä. Se on pakattu yksinkertaisen tyylikkääseen, läpinäkyvään 300ml pulloon, jota koristaa kolme joutsenta.  Lisätietoja tuotteesta löytyy täältä.Minä olen ollut jo vuosikymmenen verran Dermosilin perinteisen keittiösaippuan uskollinen käyttäjä. Kerrassaan mitään negatiivista en siitä ole keksinyt, mutta nyt valitsin keittiösaippuankin samasta sarjasta astianpesuaineen kanssa. Tämän valinnan tein puhtaasti esteettisistä syistä. Onhan tuo nyt nätti puteli ja kivan näköinen tiskiaineen kaverina. Sitäpaitsi vaihtelu virkistää! Eikä muuten ole tarvinnut katua :)

  
Dermosil Living Keittiösaippua on ihana tuote! Se on pakattu sievään pulloon ja tuoksuu kerrassaan herkullisesti raparperilta. Kädet se putsaa tehokkaasti ja vie ainakin sipulin ja kalan haisut mennessään. Olen tositosi tyytyväinen tähän saippuaan ja ehdottomasti toivoisin sitä vakituiseen valikoimaan! Lisätietoja tuotteesta löytyy täältä.Siinä ne nyt ovat, vieretysten kuin kaksi kaunista siskoa. Toinen viileän vaalea ja toinen pikkuisen tuittuisempi punapää ;)
Taas tuli meidän keittiöön pikkuisen raikkampi fiilis!


Mukavaa viikkoa kaikille!6 kommenttia:

 1. Meilläkin Dermosilt nyt testattu ja nyt on Lilys ekot käytössä... ihania ovat molemmat! Kauniita kuvia olet ottanut! Ja kiva kuulla taas sinusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SJ <3
   Mun tarttee niitä Lillyjä kyllä koklata! Ainakaan niitä saadakseen ei tartte mennä merta edemmäs kalaan, kun Prismasta löytyy :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia Daralainen <3 <3 Miss you!

  VastaaPoista
 3. Itse tein viime viikolla elämäni ensimmäisen tilauksen tuonne ja odottelen juuri tuota käsitiskiainetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhiii! Sä sitten tilasit kuitenkin :D
   No, innolla odotan sun postauksia Dermon tuotteista :)

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)