sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kissamaista...

Kaunista sunnuntaita :)

Mä olen aamun viettänyt pyykkiä pesten ja pesukoneen hoitaessa suurimman työn olen ehtinyt roikkumaan tietsikan ääressäkin. Aloin järjestelemään taas vaihteeksi valokuva-arkistojani ja kissat saivat omat kuvakansionsa! Siitä inspiroituneena tekaisin pari kollaasia kisujen uusimmista edesottamuksista :)

Viime viikon parhaimpiin hetkiin kuului ehdottomasti Taavin hassu istuma-asento mutsin sängyn päällä. Otus istui kuin ihminen ja oli niin rennolla tuulella, että antoi ottaa itsestään monta valokuvaa ennenkuin vaihtoi asentoa. Siinä se vaan olla röhnötti pitkään ja pällisteli mun kuvatessa ;D

Viivi puolestaan tuppasi keskelle keittiön pöytää poseeraamaan, kun minä yritin ottaa kuvia mutsin kynttiläasetelmasta ;D Viisas kissa; arvasi tietty, että mun kuvauskohde vaihtuu nanosekunnissa, kun se pöydälle hyppää!


Sain sentään kuvia kynttiläasetelmastakin (jopa kahdesta erilaisesta sellaisesta), ja ihanan keväisestä tulppaanikimpusta!
Mites teillä on sunnuntai sujunut? 

11 kommenttia:

 1. Ihana, onnellinen kisu ja nuo tulppaanit tuovat niin kevään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnelliset kisut on aina ihania, ja tulppaanit ovat tosi kauniita, ja varsinkin tuollaisessa mutsin hankkimassa väri-ilottelussa ihanan keväisiä :)

   Poista
 2. Ihan huippuja ilmeitä kisuilla (varsinkin taavilla :D) :)

  VastaaPoista
 3. Viivin turkki on kuin tiikerillä <3 - Upeita ja niiiin tyytyväisen oloisia kissoja!

  Ja tulppaanit on kauniita myös! Toi on tärkeetä, että tulppaanit saa vaan ihan vähän vettä just niinkuin tuossa vaasikuvassa. Mulla oli tapana uittaa tulppaaneja niin että ne kaatua kupsahti alta aikayksikön... Varsinainen hortonomi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ;) Mun mutsi sanoo, että Viivin turkki on kuin syksyn lehdet tai roskaläjä ;DD Mutta kasa syksyn lehtiä onkin mutsin mielestä aina kaunis, niinkuin Viivikin <3 Toi tiikeri kuulostaa kuitenkin kivalta ;)

   Kiitos vaan vinkistä tulppaanien suhteen! En itelleni vielä oo sellaisia hankkinut, ja oon aina pitänyt niitä säälittävän lyhytikäisinä kukkina. Nyt vaan tulee mieleen, että jospa se johtuu siitä, että oon tietämättömyyttäni vissiin suunnilleen hukuttanut ne veteen ;D
   Vastaisuudessa tiedän siis paremmin! Mites muuten veden lämpötila? Lämmin, kylmä, haalea vai kuuma? Siis tulppaaneille...

   Poista
  2. Kuulemma tulppaanit voi olla jonkun aikaa (tunteja ainakin) jopa kokonaan ilman vettä, jos niiden varsilla on jotain tukea :O Nehän myydäänkin kuiviltaan puntteina useissa kaupoissa.

   Veden lämpötilasta en sitten toisaalta tiedä? Mulle itselleni sopivan lämmintä vettä ja runsaasti, kiitos :) Mutta tulppaaneille ilmeisesti viileetä ja vähän, tosi vähän. Kai?

   Mun on valitettavasti kieltäydyttävä kaikesta vastuusta näiden ohjeiden osalta, koska mulla on erittäin toimiva käänteinen viherpeukalo. Eli kaikki viherkasvit joihin kosken, kuolee max muutamassa päivässä...

   Poista
  3. Hihiii.... Sun viherpeukalo muistuttaa erehdyttävästi sitten mun viherpeukaloa! No, kaktuksia en sentään kai oo onnistunut tappamaan...? Mutta ne jaksaakin sitä paremmin, mitä vähemmän niihin huomiota kiinnittää... ;DD

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ihanaa ystävänpäivää sinullekin Tuiskuseni <3 <3

   Poista
 5. Hihhiiii, ihan mahtavia nuo Taavin istumakuvat! Ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos littleB! Kuule, kyllä muakin hihitytti aikalailla toi sen asento ;) Kaiken huippu oli se, miten pitkään se siinä viihty! Istua pällisteli vaan, kun mä annoin kameran laulaa =D

   Poista

Jätä viestiä käynnistäsi! Huomaa, että yli 6 päivää vanhoihin teksteihin on päällä kommenttien valvonta, jotta huomaan ne varmasti :)